Luipaardprints, bloemen én ruitjes

Luipaardprints, bloemen én ruitjes

Bij Nathalie Vleeschouwer vind je dit seizoen van alles wat: sterke contrasterende kleuren in dezelfde outfit, een nieuwe kijk op de klassieke luipaardprint én ruitjes, ruitjes, ruitjes!

Prints zijn altijd al het handelsmerk geweest van Nathalie. En ook al primeren de sterke kleuren de collectie van dit seizoen, mogen prints zeker niet ontbreken. Luipaardprints, bloemen én ruitjes, mixen en matchen lukt dit seizoen wonderwel!

Geïnspireerd door Matisse, komen de zachtste bloemenprints tot leven. Gecombineerd in laagjes met verschillende kleuren komt je outfit helemaal tot leven.

Dit najaar werkt Nathalie voor stoffen samen met een Italiaans leverancier voor velvet, die zelf een waterzuiveringsysteem installeerde om de vervuiling door het kleuren van stoffen tegen te gaan. Een bewuste, duurzame keuze. Deze manier van werken vraagt echter geen toegevingen aan het resultaat. Integendeel: het oranje, geel, kobalt blauw en framboos rood zijn in het velvet de schitterendste kleuren van de collectie! Prachtig in combinatie met het breigoed, komende van een andere Italiaanse leverancier met de hoogst mogelijke kwaliteit in alpaca wol.

De Antwerpse ontwerpster houdt lokale productie hoog in het vaandel. Sinds de start in 2011, wordt nog steeds meer dan de helft van de collectie in eigen land geproduceerd ondanks de groei van het label.

Een kledingstuk van Nathalie Vleeschouwer kan je dus met een gerust hart aankopen!